ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ

ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ

📌Д-р Елизабет Лукас е най-значимата последователка на Виктор Франкъл, като доразработва неговата логотерапевтична идея и показва как тя се прилага на практика. С десетки години терапевтичен опит зад гърба си и хиляди пациенти Елизабет Лукас обича да представя своите клинични случаи и така да да помага на стотици хиляди хора по света🌎.

С радост представяме един от нейните случаи на пациентка, изпаднала в житейска криза на отчаяние и безпътица. – Тук логотерапията действа безотказно, а похватите на Лукас са толкова ефективни, че с простотата си понякога будят недоумение. И точно това иска да покаже Елизабет Лукас – оплетени в психологически акробатики на съвремието, хората по-скоро си вредят, отколкото да си помагат. Вместо да се фокусират върху проблемите си и върху себе си, те трябва да потърсят СМИСЪЛА, който от само себе си ще им донесе облекчение на душевните страдания и ще направи живота им по-пълноценен и красив.

Вижте 👀 историята на жена, изгубила своя път в живота, без радости и вълнения, бореща се да се справи с житейския хаос и да открие отново себе си. Много въпроси и тежки терзания, а ОТГОВОРЪТ е само един.
Всички книги на Елизабет Лукас можете да намерите тук:
ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ

Някои от намаленията с промокодове получават само наши регистрирани клиенти.

WANT MORE?

Запиши се за нашия newsletter

Научавай първи за най-новите ни книги или за актуалните ни промоционални предложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото