СЪСТОЯ СЕ ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА „ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ“

ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА
„ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ“

Автор: Елизабет Лукас
Гост-лектор: д-р Евтим Парушев
На 12-ти юни на едно магическото място, Етнографския музей в стария град на Пловдив, представихме за пръв път книгата на Елизабет Лукас “ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ” заедно с прекрасния ни гост д-р Евтим Парушев.
 
Благодарим на всички от сърце❤, които пропътуваха разстояния и преодоляха почти непоносими жеги, за да бъдат с нас на това специално събитие.🙏
 
Благодарим ви от сърце, д-р Парушев, че се съгласихте да представите книгата на проф. Лукас! За всички нас беше чест!🙏
 
Благодарим ❤на град Пловдив и на всички пловдивчани, които бяха са нас – беше най-чудесният избор на място, който можехме да направим.
 
Само за три години издадохме 9 книги на Елизабет Лукас, които достигнаха до сърцата и умовете на стотитици, дори хиляди читатели. Получихме стотици отзиви за невероятната съкровищница от мъдрости, с които нейните книги ни даряват.
Поклон пред творчеството и отдадеността й!🙏🙏🙏
 
Благодарим ❤на всички издателства в Германия, които ни се довериха да издадем нейните книги в България!🙏 Надяваме се, че сме оправдали доверието им.
„ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ“ е една от най-впечатляващите книги на проф. Лукас, където тя представя фундаменталните идеи на Франкъл по един разбираем начин, особено чрез многобройните примери от дългогодишната си психотерапевтична практика.
Книгата представлява незаменим помощник за всеки, който трябва да се справяя с 📍трудни житейски обстоятелства, 📍чувства моментен застой в живота си, 📍не може да приеме съдбата си, 📍не се е примирил с родителите си или с детството си,📍 оставил се е да бъде доминиран от страхове или 📍намира живота си за празен и безсмислен.
Вижте тук: https://hmrlogos.com/produkt/dnes-e-parvijat-den-ot-ostataka-na-zhivota-ti/
 
С очакване и взор към следващото вълнуващо преживяване,
HMR LOGOS BOOKS🌺📚🍀

Някои от намаленията с промокодове получават само наши регистрирани клиенти.

WANT MORE?

Запиши се за нашия newsletter

Научавай първи за най-новите ни книги или за актуалните ни промоционални предложения.

СЪСТОЯ СЕ ПРЕМИЕРА НА КНИГАТА „ДНЕС Е ПЪРВИЯТ ДЕН ОТ ОСТАТЪКА НА ЖИВОТА ТИ“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото