За нас

Ейч Ем Ар Логос (HMR Logos)

олицетворява претворяването на една отколешна лична мечта в реализиран проект

Започна като мисъл, затрептя като желание, отлежа като дълбоко скрит копнеж, за да придобие един ден ясните очертания на непоклатим повик – онзи, който настойчиво ни призовава да осъществим това, което съдържа нашата частица „смисъл“.

Така започна моят „път на смисъла“ – създавайки Ейч Ем Ар Логос, където да творим книги, които говорят за смисъла. Книги, които вдъхновяват.

Само няколко месеца след създаването му съм изключително горда да имаме издадени няколко книги на световно известни автори като Елизабет Лукас и Мариса Пиър, които чрез нас направиха своя дебют на българския пазар. оправда.

Те се довериха на една малка, току-що прохождаща книжна работилничка да издаде и представи техните книги за пръв път на българския читател. Вярвам, че доверието им се оправда.

Работя с екип от професионалисти и внимаваме върху всеки детайл, като се започне от префинеността на преводното майсторство, мине се през прецизността на редакционната и корекционна работа и се стигне до финалните щрихи на естетическото оформление и важността на посланията, които книгите носят.

Защото вярвам, че създаването на книги все още е изкуство.

Мая Христова

Логотерапевт и създател на Ейч Ем Ар Логос

Към началото