ОТ ДНЕС СТАРТИРАМЕ ПРОЛЕТНИЯ ОНЛАЙН ПАНАИР С ДО -23% НАМАЛЕНИЕ НА ВСИЧКИ КНИГИ САМО НА WWW.HMRLOGOS.COM!!!

Знаете ли защо диетите не работят?

Знаете ли защо диетите не работят?🤷🤷🤷
Защото те се фокусират върху грешното нещо!
📌📌📌Вече е научно доказано, че 95% от диетите са неефективни, защото хората си връщат теглото обратно (или дори повече) в рамките на година. Зад прекомерното ядене винаги стои емоционален проблем и то обикновено служи за утеха на хората, когато са под стрес, нещастни, уязвими или отегчени.
Но диетите не работят с чувствата. Те могат само за кратко да ги потиснат. И тъй като чувствата 💕винаги печелят, разбираемо е да трябва да променим чувствата си, а не диетата.
Вижте👓 защо трябва да спрем с диетите с хипнотерапевт №1 на Великобритания 🇩🇴Мариса Пиър, която създава свой собствен революционен метод за отслабване.
Десетилетия наред Мариса Пиър интензивно работи със звезден списък от клиенти, включително рок звезди, изпълнителни директори, олимпийски спортисти, кралски особи и носители на „Оскар“, прилагайки своята уникална RTT терапия, която променя животи.
Международно 🌏🌏🌏най-продаван автор, създател на собствен терапевтичен стил RTT и с професионален опит вече над 30 години Мариса Пиър е вече и в България с бестселъра си🥇📚„Ти можеш да бъдеш слаб“.


Знаете ли защо диетите не работят?

Някои от намаленията с промокодове получават само наши регистрирани клиенти.

WANT MORE?

Запиши се за нашия newsletter

Научавай първи за най-новите ни книги или за актуалните ни промоционални предложения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото